Foto: Nils Kavlie-Borge

Hvor er Sandefjord?

Været i Sandefjord

yr.no: Værmelding for Sandefjord torsdag morgen: Kraftig regn, 8°Om Visit Sandefjord

Sandefjord Reiselivsforening byttet navn til Visit Sandefjord på årsmøtet den 30.03.2011. Visit Sandefjord er en medlemsorganisasjon som jobber for at tilreisende til Sandefjord skal få mest mulig ut av oppholdet og bruke medlemmenes og byens mange tilbud. Vi har oppdatert informasjon om hva som skjer i byen, kart og brosjyrer. Vi legger til rette for minnerike opplevelser, og bistår grupper med å legge til rette for arrangement.

Visit Sandefjord holder til i nye lokaler i Kurbadet.

Adresse:

 • Kurbadet - Thor Dahlsgt. 7, 3210 Sandefjord. Tlf.: 33 46 05 90. e-post: info@visitsandefjord.com

Visit Sandefjords formålsparagraf er nedfelt i vedtektene som følger:

Visit Sandefjord er et fellesorgan for bedrifter, lokale myndigheter, institusjoner og enkeltpersoner som har interesser knyttet til reiselivsnæringen i Sandefjord. Visit Sandefjord skal styrke Sandefjord som et attraktivt reisemål gjennom samhandling og videreutvikling, markedsføre Sandefjord og utøve vertsfunksjon for medlemmer på en måte som gir resultater i form av økte aktiviteter.

Visit Sandefjord skal:

 • Utnytte Sandefjords posisjon på det norske markedet og infrastrukturen, ved å legge forholdene til rette for gode opplevelser for de gjestene som er her.
 • Markedsføre Sandefjord ved samhandling med andre på utvalgte markeder, primært for å øke antall norske gjester.
 • Styrke og videreutvikle Sandefjord som reisemål og gi økt grobunn for de gode opplevelser så vel som sunn næringsutvikling.

Visit Sandefjord skal utføre oppgaver som den enkelte aktør ikke kan gjøre alene. I valg av aktiviteter vektlegger derfor Visit Sandefjord de områder hvor koordinering, samhandling og det å presentere et helhetlig produkt er avgjørende i forhold til kunden. Foreningen sitter på en betydelig informasjonsmengde om både produkt og marked, og vil hele tiden søke å kombinere kunnskap på best mulig måte til fordel for medlemmene. Det gjelder markedsføringen i møtet med den enkelte gjest som har valgt å reise til Sandefjord, såvel som i markedsaktivitetene ovenfor potensielle gjester. Det å hele tiden se på ulike samarbeidsformer for å nå ut til prioriterte og definerte markeder er derfor vesentlig.

I markedsføringen må vi utnytte vår unike infrastruktur med gode forbindelser nasjonalt så vel som internasjonalt. Vårt viktigste virkemiddel i møtet med våre internasjonale gjester vil være hvordan vi klarer å selge inn Sandefjord når gjesten ankommer og er her!

I markedsføringen utenfor regionen har Visit Sandefjord vurdert at Sandefjords reiselivsprodukt står sterkest sammen med andre. De andre byene i Vestfold er naturlige samarbeidspartnere. Byene ligger med korte avstander seg i mellom har utfyllende tilbud, og ingen av byene har en stor publikumsmagnet som overskygger de øvrige. Ved hjelp av samarbeid står vi sterkere i forsøket på å sette Vestfoldbyene på kartet og i folks bevissthet ved valg av feriested enn vi ville gjort hver for oss.

Visit Sandefjord holder til på Kurbadet i Sandefjord. Der driver vi byens autoriserte turistkontor gjennom hele året.

Styret:

Styret i Visit Sandefjord består av følgende personer:

 • Styreleder Pål Berthling Hansen, Langeby Camping
 • Nestleder Anthon Sørheim; James Clark
 • Styremedlem Charlotte Bollerud; Hotel Kong Carl
 • Styremedlem Inger Elisabeth Teien, Sandefjord Byen Vår
 • Styremedlem Cathrine Andersen; politisk valgt
 • Styremedlem Kristin Flåtten; politisk valgt

Ansatte:

Visit Sandefjord har to hele stillinger:

 • Reiselivssjef Ellen Larsen
 • Produktansvarlig Trude Schelbred
 • Om sommeren utvides staben med kunnskapsrike og serviceinnstilte sommerhjelper.

Åpningstider:

 • Hele året: Hverdager 9-16.
 • Utvidede åpningstider i sommersesongen: Man-fre 9-17. Lør 11-17. Søn 13.-17.

Reduserte åpningstider i forbindelse med jul og påske.

Bookmark and Share

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.